Kjøpe en eiendom i Hua Hin – 5 ting du bør vite og gjøre

Kjøp en villa kontra å kjøpe en leilighet i Hua Hin 

Dette bør du undersøke når du ser på utsiktene til kjøpe en eiendom i Hua Hin slik at du vet at når du er her i Hua Hin at du vet nøyaktig hva du leter etter, snakk med en eller to agenter og de kan gi deg råd om dette, foreslår vi at du tar kontakt ved å få kontaktinformasjonen deres fra nettsiden deres, alt bra eiendomsmeglere i Hua Hin bør ha en god tilstedeværelse på nettet i disse dager.

Kjøp en villa eller hus i Hua Hin : De fleste villaer og hus i Hua Hin-området ligger minst 5 minutters kjøretur fra sentrum av Hua Hin by, og noen ligger lenger, i gjennomsnitt hvis du kjøpe en villa i Hua Hin du vil være mellom 5 og 15 minutters kjøretur fra sentrum av byen.

Områdene vil være enten Nord-Hua Hin, Vest-Hua Hin eller Sør- og Sørvest-områdene, som et byrå har vi en tendens til å markedsføre flere eiendommer enten i vest, eller sør- og sørvest, vi selger noen få eiendommer i nord, men vi føler du er begrenset for alternativer og også nord er ikke like fint av ulike grunner som vi kan diskutere videre med deg hvis du vil.

Fordelen med å kjøpe en villa eller hus i Hua Hin er at de gir mye for pengene, du kan få en virkelig flott kvalitetsbassengvilla i Hua Hin, møblert med 3 soverom som starter på ca. 7,000,000 XNUMX XNUMX THB, du vil være i et fredelig område med Hua Hin og ha fint privatliv hvis du kjøpe en eiendom Hua Hin.

De fleste av boligutbyggingene vi promoterer tilbyr minibuss inn til byen noen ganger hver dag for de som ikke kjører bil, for en stor andel av de som bor her over lengre tid vil de enten kjøpe bil eller motorsykkel å komme seg rundt på.

De fleste av våre kunder foretrekker villaer da de finner ut at de har mye plass, privatliv, et basseng og i et hyggelig avslappende område.

Kjøpe leilighet i Hua Hin : En liten del av virksomheten vår involverer salg av leiligheter i Hua Hin, for hver 10 kunder vi har det kjøpe en eiendom i Hua Hin bare 1 av dem er en leilighetskjøper, alle de andre kjøper villaer eller hus, og det er forskjellige grunner til dette.

  • Leiligheter i Hua Hin gir ikke mye for pengene, de er etter vår mening dyre i forhold til hva de er, og en liten leilighet som et studio et par hundre meters gange fra stranden kommer til å starte på rundt 2,000,000 30 XNUMX baht og en gjennomsnittlig størrelse for det studioet ville være XNUMX kvm.
  • Hvis du ønsket en stor leilighet med havutsikt og la oss for eksempel si 2 soverom med 100 kvm boareal, ser du på et minimumsforbruk på 10 Mil Baht og noen ganger mye mer.

fordeler med kjøpe en leilighet i Hua Hin :

  • Nær byen og stranden.
  • Lås og gå.
  • Ingen privat transport nødvendig.

Mest hvis du kjøpe en leilighet i Hua Hin du vil være en som blir i Hua Hin på korttidsbasis.

Velge en god eiendomsmegler i Hua Hin

Når det gjelder å velge en eiendomsmegler å jobbe med i Hua Hin for å finne din ideelle eiendom å kjøpe, er det noen punkter du bør se på:

  • Et godt utvalg av forskjellige eiendommer som er oppført på firmaets nettsider er viktig.
  • De fleste kunder vil finne en eiendomsmegler på nettet før de ankommer Hua Hin på eiendomssøket ditt, du vil ha en agent som er responsiv på e-poster og ikke får deg til å vente mer enn 24-48 timer på svar.
  • Sjekk at de har forretningslokaler du kan besøke ved behov.
  • Sørg for at de lytter til deg og send eiendomsforslag som på en eller annen måte passer til det du leter etter i stedet for å foreslå for deg hva de vil selge til deg.
  • Spør dem hvor lenge de har solgt eiendom her i Hua Hin, erfaring er avgjørende og ideelt sett vil du jobbe med en agent med minst 5 års erfaring her, og for å være ærlig bør dette være enkelt å finne ut.
  • Sjekk deres firmaanmeldelser, spør rundt og alt anerkjente eiendomsmeglere i Hua Hin skal kunne gi deg noen referanser hvis du blir bedt om det.
  • Ikke påtrengende agent, det er ingenting verre enn en påtrengende agent som fortsetter å snakke bare for sakens skyld og ikke lytter til dine ønsker og behov, å kjøpe et andre hjem i et hvilket som helst land er sannsynligvis et av de største kjøpene du noen gang vil gjøre og fra agenten din ønsker du å bli utdannet, trenger dem til å lytte og gir gode klare råd når det passer.

Ansett en god advokat når kjøpe en eiendom i Hua Hin

Det er viktig at du ansetter en god advokat når du kjøper en eiendom her i Hua Hin, og for å være ærlig, uansett hvor du kjøper en eiendom i verden, trenger vi å kunne ansette noen som vil ivareta vår beste interesse til enhver tid.

  • Vi foreslår at du søker på Google, sender noen e-poster til forskjellige advokatfirmaer og ser hvilken type svar du får på spørsmålene dine.
  • Sjekk ut anmeldelsene deres.
  • Spør rundt, det er mange tidligere kjøpere som vil ha brukt advokater.
  • Spør agenten din om noen anbefalinger hvis du vil, vanligvis når vi blir spurt om gode advokatfirmaer foreslår vi 3 eller 4 forskjellige selskaper som våre klienter tidligere har jobbet med, og vet gir en god service, de er alle helt uavhengige og selvfølgelig du kan velge hvilken som helst advokat og advokatfirma som passer deg.

Ikke nøl med å ringe eller sende oss en e-post hvis du har spørsmål vedr kjøpe en eiendom i Hua Hin.